Babavárás

Babavárás

Babavárás és méhpempő

A méhpempő természetes táplálék, amelyet a méhek készítenek a méhkirálynő táplálására, és a dajka méhek etetik vele az utódokat, életük első időszakában. A méhkirálynő hosszú élete alatt csak ezt a táplálékot fogyasztja, és így 40-szer tovább él, mint a többi kaptárlakó, és támogatja abban, hogy minél több utódot nemzen. Ez a páratlan méhészeti termék tehát nemcsak táplálja a méhkirálynőt, hanem termékenységét és rendkívüli szaporodási képességét is ennek köszönheti.

Az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatása nagyon sokrétű, és azoknak a pároknak, akik babát szeretnének, igazi kincset érhet. A lombik-kezelésekben is bizonyítottan fontosabb szerepet kaphat, hiszen a megtapadást elősegíti, így a várandósság első 12 hétben fokozottan ajánlott a szedése. A méhpempő serkenti a progeszteron szintjét a női szervezetben, így képes jelentős mértékben csökkenteni a spontán vetélés kockázatát.

Már a baba tervezéskor érdemes a méhpempő nem mindennapi segítségéhez folyamodni: számos kutatás bizonyítja, hogy a női meddőség leküzdésében egyedülálló módon segít, hiszen ez a teljesen természetes, méhek által előállított garatmirigy váladék jelentősen megnöveli a fogantatás valószínűségét. A méhpempő speciális összetevőivel harmonikus összhangba hozhatja a női hormonrendszer működését, ami az egyik alapfeltétele a sikeres fogantatásnak.

Hogyan működik a méhpempő?

Elősegítheti a peteérést és azoknak a hormonoknak a termelődését, amelyek megfelelővé alakítják a méhnyálkahártyát a beágyazódáshoz.

A több mint százféle összetevő – nyomelemek, vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, aminosavak – kiváló tápanyag forrásként erősíthetik fel a női szervezetet.

A sikeres babaváráshoz ajánlott a pár mindkét tagjának fogyasztani a méhpempőt. A méhpempő mellé a virágpor fogyasztását is ajánljuk a terápiában, mivel fehérjében és aminosavakban gazdag szuperélelmiszer jótékony hatásai tovább erősítik a szervezetet.

Javasolt alkalmazás - méhpempő: Napi 1x2 gramm tiszta méhpempő, a menstruáció végétől kezdve, a következő vérzés kezdetéig, kb. 21 napig

  • Reggel, éhgyomorra, műanyag kanállal, étkezés előtt fél órával érdemes elfogyasztani, szájban, nyelv alatt tartani addig, amíg teljesen fel nem szívódik. 
  • Szünetet tartva a menstruáció alatt, és újból elkezdeni az alkalmazást a vérzés után
  • 4-6 hónapig ismételni a folyamatot, utána 1 hónapos szünetet tartva újra lehet indítani a kúrát
  • Férfiaknál 60-90 napos kúra ideális, napi 2x1, 2X2 gramm adagolással, 1 hónapos szünet után megismételhető a kúra
  • Méhészeti termékekre, virágporra allergiásoknak a termék fogyasztása nem javasolt. 
  • Csak műanyaggal, vagy fával érintkezzen, a fémek ronthatják beltartalmi értékeit.
  • Fényre, hőre különösen érzékeny, tárolása hűtőben ajánlott. 
  • Virágpor fogyasztása napi 1 teáskanállal

Ezeket a BeoBee termékeket ajánljuk babaváráshoz: méhpempő, virágpor

Összetevőit tekintve a méhpempő teljes mértékben különbözik a méztől, és cukorbetegek is fogyaszthatják.

Figyelem: Terápiás alkalmazás előtt minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!